fbpx
Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat

 

Az adatvédelmi nyilatkozat ismerteti azokat az adatokat, amelyek a Tata-Sped Kft által bekérhetők, illetve annak módját, ahogy az Ön személyes adatait védjük, és azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével meghatározhatja, miként használhatjuk fel adatait.

Az adatvédelmi nyilatkozat a Tata-Sped Kft által Önre vonatkozóan gyűjtött adatokra –bele értve a személyes adatokat is- vonatkozik.

A személyes adatok olyan adatok, illetve adatok kombinációja, amelyek lehetővé teszik az Ön azonosítását.

Különböző forrásokból gyűjtünk információkat Önre vonatkozóan, amelyek lehetnek közvetlenül Öntől bekért adatok vagy megszerzett információk azáltal, hogy vásárol tőlünk, vagy igénybe veszi szolgáltatásinkat (név, cím, telefonszám, e-mail cím), vagy megtekinti online hirdetéseinket, vagy ha a weblapjainkra látogat.

Cookie-k és egyéb technológiák alkalmazásával gyűjtünk információkat Önről, ha weblapjainkra látogat vagy megtekinti online hirdetéseinket. Ezen technológiák segítségével az alábbi adatokat gyűjthetjük: ip cím, böngészőjének- operációs rendszerének nyelvi beállítása, készülékének típusa, stb.

Az Ön adatait az alábbi tevékenységekhez használjuk fel:

– biztosítsuk az Ön által kért termékeket és szolgáltatásokat, – vásárlások vagy egyéb szolgáltatások utáni fizetések feldolgozásához, – weboldalaink használatának elemzéséhez, – reklámjaink hatékonyságának megállapítására.

Külső szolgáltatóinknak csak azokat adatokat adjuk át, amelyek a szolgáltatások ellátásához elengedhetetlenül szükségesek. Megköveteljük, hogy védelmet biztosítsanak a személyes adatoknak és semmilyen más célra ne használják fel azokat. Külső szolgáltatót az alábbiakban veszünk igénybe: termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó kérései teljesítéséhez, weboldalaink üzemeltetéséhez, e-mail és mobiltelefonos üzenetek küldéséhez.

Személyes adatokat törvényi előírás estén vagy egyéb állami hatóság kérésére adhatunk ki.

Gyermekek adatvédelme:

Nem szándékozunk személyes adatokat kérni 18 év alatti gyermektől. Amennyiben észleljük, hogy a 18 év alatti személy adta meg személyi adatait, az adatokat azonnal töröljük.

Kötelességünknek érezzük, hogy együttműködjünk Önnel az adatvédelemmel kapcsolatos esetleges panaszok vagy aggályok méltányos rendezésében.

 

Tata-Sped Kft.

 

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-74250/2014.