fbpx
Miért Azzurro cserép?

 

Magyar Családi tulajdonú cégünk, a Dunacenter Beton Kft. az ország szívében, Pakson, harminc éves betongyártási tapasztalatra, illetve a közel száz évre visszatekintő Paksi cserépgyártási hagyományokra épülve a mai modern itáliai technológiát használva készíti termékeit.

A gyártás során hangsúlyt fektetünk a környezet védelmére. Természetes anyagokat használunk: kvarchomok, zúzott mészkő(cement) és víz keverékét, valamint környezetbarát, Bayer és Einza festéket az alapanyag színezéséhez és a felületkezelésekhez.

Az Azzurro ma már márkanév és az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző típusú, gyártmányú betoncserepeknek. Magas minőséghez, profi felületkezelést, a folyamatosan megújuló gyártástechnológiát használtunk. Felhasználóbarát áraink azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek.

Kutatás- fejlesztés: Termékfejlesztésünk folyamatos a cégen belül, mind forma, mind színválaszték tekintetében, jól képzett szakembereink elhivatottsága, kreativitása garancia a divatos formára és a kiváló minőségre.
azzurro

matek_logo

Nyitvatartás:

hétfő 8:00–16:00

kedd 8:00–16:00

szerda 8:00–16:00

csütörtök 8:00–16:00

péntek 8:00–16:00

szombat Zárva

vasárnap Zárva