fbpx

Tetőfelújítás mesterfokon

Mit tehetünk, ha beázik a háztető vagy ha meleg is szökik a tetőtérből? Talán a háztető elöregedett, tönkrement és már igencsak felújításra szorul?

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy az öreg, ezért korszerűtlen tetőfedő anyag használata esetén, az ilyen tetők kevésbé bírják a napjainkban már egyre gyakrabban előforduló időjárási viszontagságokat. Amennyiben újépítésen gondolgodik, fontolja meg a tetőfelújítást is, hiszen a TONDACH kerámia tetőcserepek erre is kiválóan alkalmasak. A felújítás során a kerámia cserépfedéssel alkalmazkodhatunk leginkább a meglévő tetőszerkezethez, az egyedi megoldásokhoz vagy a szarufák hosszához. Amennyiben a felmérés során kiderül, hogy a tetőlécek még jó állapotúak, illetve csak részleges cserére szorulnak, ez esetben válasszunk olyan tetőcserepet, amely a már létező lécezésre vihető fel. Ebben az esetben a megfelelő cserépfajta megválasztásával a költségek jelentős részét is megtakaríthatjunk.

Alacsony tetőhajlásszögre is széles szín-, forma- és méretválaszték: A TONDACH gyár kiemelt kereskedőjeként nálunk a széles szín- és formaválasztékból kiválaszthatja az ízléséhez vagy meglevő otthonához leginkább illő TONDACH tetőcserepet, ráadásul a tetőhajlásszög sem probléma ma már, hiszen a TONDACH Rumba és Palotás tetőcserepek akár 12 fokos tetőhajlásszög esetén is szerelhetőek. Az új, nagyformátumú XXL TONDACH cserepek használatával gazdaságosan építhet, itt ugyanis csupán 9-10 db szükséges négyzetméterenként. Így nemcsak gyorsabb kivitelezést tesz lehetővé, de a faanyagon is spórolhatunk, ugyanis így tetőlécből is kevesebbet használunk majd.

Tondach Arjegyzek 2020 Aprilis by Allostsys on Scribd

matek_logo

Nyitvatartás:

hétfő 8:00–16:00

kedd 8:00–16:00

szerda 8:00–16:00

csütörtök 8:00–16:00

péntek 8:00–16:00

szombat Zárva

vasárnap Zárva